update: MINIERE – SUPERSTAR ZE CHAMPAGNE

Od této chvíle se na základní cuvée (Influence, Brut Zéro, Blanc Absolu, Influence rosé a Symbiose) váže limit max. 6 ks od jednoho druhu,na single vineyard cuvée (Les Moineaux, La Vigne à Alfred a Franc de Pieds) max. 3 ks od druhu.

Champagne Minière F&R z městečka Hermonville se během posledních let vyšplhalo mezi absolutní špičku oblasti Champagne – Montagne de Reims.

Stalo se tak poté, co rodinnou firmu převzali bratři Frédéric a Rodolphe. Při svých vinařských studiích totiž Frédéric pracoval s ikonou Champagne, panem Anselmem Selossem, a zamiloval se do stylu jeho vín zrajících na dubových sudech a do organického hospodaření jako takového. Tyto zkušenosti pak zúročil v Champagne Minière a jako poděkování svému guru navrhl speciální cuvée Influence (Vliv).

Jsme moc rádi, že jsme před 8 lety toto vinařství lapli – hned na začátku působení Frédérica a Rodolpha. Roční alokace jsou totiž brzy rozebrané. 

Naše letošní alokace 606 lahví byla ze 70% předem rezervována pravidelnými odběrateli, a od některých cuvée zbývá už jen několik málo kartonů. V případě zájmu o větší počet vín jednoho druhu nás proto předem kontaktujte.

Vzhledem k této zkušenosti Vám nabízíme možnost rezervace vín na příští alokaci.


* nabídka platí do vyprodání zásob
* objednávky prosím posílejte na info@degustation.cz, nebo na 722 715 847

* doprava je zajištěna službou Messenger, cena dopravy dle zvýhodněného ceníku společnosti


A zde ještě informace o jednotlivých cuvée Champagne Minière F&R. 👇👇

Přihlašte se k odběru novinek

Buďte vždy v obraze